Speciālisti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Salvere IR, SIA, Audžes ārstu prakse Madonā

Rūpniecības 20 k-7-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Ginekoloģiskais centrs, ginekoloģija, ginekologs Cesvainē, ārsta prakse ginekoloģijā, Ligitas Audžes ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā. Grūtnieču aprūpe, medicīniskā palīdzība. Grūtnieču novērošana, ultrasonogrāfija, ginekologs Madonā.

Cilmes šūnu banka, SIA

K.Valdemāra 33a-1A, Rīga LV-1010
Nabassaite, cilmes šūnas, asinis, audi, transplantācija, ārstniecība, cilmes šūnu banka, šūnu izdalīšana, uzglabāšana, embrionālās, nabassaites, pieaugušo šūnas, ģenētika, veselība, bioloģiskais materiāls, reģeneratīvā medicīna, slimības, grūtniecība, apdrošināšana, audu centrs, placenta, ginekoloģija, dzemdības, ūdens dzemdības,

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

Krišjāņa Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Sproģes I. ģimenes ārsta un pediatra prakse

Zaļā 12, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Pakalpojumi:: ✓ Zīdaiņu aprūpe ✓ Vakcinācija ✓ Veselības pārbaudes ✓ Slimību diagnostika Ģimenes ārsts:

Ilzes Sproģes ārsta prakse pediatrijā nodrošina zīdaiņu aprūpi, vakcināciju, bērnu aprūpi un citus pakalpojumus. Pediatrs Dobelē. Ārsts jūsu bērnu labsajūtai un veselībai!

Baranovskas Ā. ģimenes ārsta prakse

Bērzpils 12, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Ārsta pakalpojumi:: ✓ Medicīniskā palīdzība ✓ Ārsts terapeits ✓ Pediatrs ✓ Slimību diagnostika ✓ Profilaktiskās apskates ✓ Vakcinācija ✓ Veselības pārbaudes Ģimenes ārsts:

Prakse pieejama pacientiem ar kustību traucējumiem. Ārijas Baranovskas ģimenes ārsta prakse Balvos.

E-radiologs, Ultrasonogrāfija Valmiera

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ultrasonogrāfija Valmierā:

Ultrasonogrāfijas un teleradioloģijas pakalpojumi Valmierā. Ultrasonogrāfija sniedz plašas diagnostiskās iespējas vēdera dobuma, vairogdziedzera un muskuloskeletālās pataloģijas gadījumā.

Izmeklējums pieejams kā maksas pakalpojums ar speciālista vai ģimenes ārsta nosūtījumu vai bez tā. Valsts apmaksāts pakalpojums nav pieejams.

Dr. Vijas Plūmes ginekoloģijas privātklīnika - diagnostika un ārstēšana, ginekoloģiskās operācijas, ultrasonogrāfija, dzemdniecība

Bruņinieku 67, Rīga, LV-1011
Apraksts:

Dr. Vija Plūme ir sertificēts operējošs ginekologs. Dr.Plūmes ginekoloģijas privātklīnikas pakalpojumi: - Ginekoloģiskās konsultācijas. - Laparoskopiskas operācijas. - Histerorezektoskopija. - Dzemdes kakla elektroekscīzija. - Ginekoloģiskā ultrasonogrāfija. Konsultācijas Rīgā un Ādažos.

Laimas Sargunas ginekologa prakse

Meža 9-1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

Ginekoloģe Laima Sarguna specializējas ginekoloģijā un dzemdībās. Ginekologa prakse. Dzemdību speciāliste. Ultrasonogrāfija. Ārsts pieņem pēc iepriekšēja pieraksta. Konsultējam sieviešu slimību ārstēšanā un diagnostikā.

Aivara Pauniņa ģimenes ārsta prakse

Stacijas 26, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Par ģimenes ārstu Aivaru Pauniņu:

Aivara Pauniņa ģimenes ārsta prakse Valmierā. Ģimenes medicīna, slimību diagnostika, medicīniskā palīdzība, profilaktiskās apskates, veselības pārbaudes, vakcinācija, nosūtījumi pie speciālistiem, receptes medikamentiem.

Ievas Kalējas acu ārsta prakse

Lielā 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Acu ārsts Talsos:

Acu ārste Talsos Ieva Kalēja piedāvā plašu acu ārsta pakalpojumu klāstu - iespējams viss, sākot no acu un redzes profilaktiskajām pārbaudēm, līdz lāzerķirurģijas pakalpojumiem, kā arī citi okulista pakalpojumi.

Elīnas Lauvas ārsta prakse, SIA

Ziemeļu 19, Liepāja, LV-3405
Izglītība un pieredze: ✓ Latvijas Medicīnas akadēmijas Medicīnas fakultāte (1995) ✓ Rezidentūra dzemdniecībā un ginekoloģijā (1999) ✓ „Techniques Avancées en Endoscopie Gynécologique” (Centre International de Chirurgie Endoscopique), France (2011) ✓ New Trends in Operative Hysteroscopy held in Milan, Italy (2014)        ✓ Modern Hysteroscopy (Europian Academy of Gynaecological Surgery) held in Nicosia, Cyprus  ✓ Advanced Techniques in Laparoscopic Gynecological Surgery, IRCARD, France (2017) ✓ SIA „Cēsu klīnika” – Vidzemes Mazinvazīvās ķirurģijas dienas centrs (līdz 2018) 

Lasmanes M. ģimenes ārsta prakse

Bastiona 24-301, 3.st., Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Ģimenes ārsta pakalpojumi: ✓ Medicīniskā palīdzība ✓ Slimību diagnostika ✓ Medicīniskās izziņas autovadītājiem ✓ Potēšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem Ģimenes ārsts:

Māras Lasmanes ģimenes ārsta prakse Valmierā.

Medfix, SIA, medicīnas centrs

11. novembra krastmala 29, Rīga LV-1050
Medicīnas centrs:

Medicīnas centrā "Medfix" ir jauna koncepta ambulators medicīnas centrs, ar mērķi apvienot labāko, ko sniedz mūsdienu Rietumu medicīna un komplementārās medicīnas metodes, kā, piemēram, akupunktūra un ķīniešu tradicionālā medicīna. Medicīnas centrā "Medfix" iespējams saņemt dažādas terapijas saskaņotā un koordinētā veidā, risinot visdažādākās pacienta problēmas vienlaicīgi. Medicīnas centrs "Medfix" sniedz pakalpojumus latviešu, krievu, angļu valodās.

Ārstniecības iestādes kodu: 001 000009

Dinas Puhartes doktorāts, SIA

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Pakalpojumi:: ✓ Analīžu pieņemšana ✓ Injekcijas ✓ Brūču pārsiešana ✓ Vakcinēšana ✓ Potēšana ✓ Arodārsta pakalpojumi Apraksts:

Dinas Puhartes-Zicmanes ģimenes ārsta prakse Līgatnē piedāvā plaša spektra medicīnas pakalpojumus.  Pacientus pieņemam tikai pēc pieraksta pa tālruni

Ļuda Zariņa - ģimenes ārsta un arodveselības un arodslimību ārsta prakse

Vandzene, "Rozes" , Vandzenes pagasts, Talsu nov., LV-3281
Apraksts:

Zariņa Ļuda - ģimenes ārsta un arodveselības un arodslimību ārsta prakse.

Veselības centrs Medeors pluss-S, SIA

Dzirnavu 91 k.3, Rīga, LV-1011
Fizioterapeita konsultācija, rehabilitācija, ārstnieciskā masāža, ārstnieciskā vingrošana, slinga terapija, teipošana, fizioterapija, zīdaiņu vingrošana, bērnu vingrošana, vakuummasāža, trx, veselības vingrošana, senioru vingrošana, fizikālā terapija, elastīgo saišu terapija, limfātiskā teipošana, grūtnieču vingrošana,

Dzintra Lunde, ģimenes ārsta prakse

Pilskalna 6, Sabile, Talsu nov. LV-3294
Pakalpojumi: ✓ Veselības pārbaudes ✓ Medikamentu izrakstīšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem ✓ Konsultācijas Ģimenes ārsta prakse:

Lundes Dzintras ģimenes ārsta prakse - veicam diagnostiku, medikamentu recepšu izrakstīšanu, kā arī citus ar medicīnu un konsultēšanu saistītus pakalpojumus.

Sabīnes Pavlovskas ģimenes ārsta prakse, SIA

Pērnavas 43c, Rīga LV-1009
Pakalpojumi:: ✓ Slimību diagnosticēšana ✓ Slimību ārstēšana ✓ Nosūtījumi pie speciālistiem ✓ Analīzes ✓ Medikamentu izrakstīšana ✓ Ģimenes ārsta izziņas Apraksts:

Ārsta prakse ir līgumattiecībās ar NVD un sniedz valsts apmaksātos un maksas pakalpojumus. Pieņem bērnus. Apkalpo pēc iepriekšēja pieraksta.

Veselības centru apvienība, AS, Liepājas Medicīnas centrs

Brīvības 95, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi: ✓ Diagnostika ✓ Ārstniecība ✓ Rehabilitācija ✓ Profilakse un veselības pārbaudes ✓ Grūtnieču un bērnu veselība Apraksts:

Veikt veselības pārbaudes VCA poliklīnikās ir ātri, kvalitatīvi un patīkami – visi nepieciešamie speciālisti vienuviet Jūsu ērtībām un labsajūtai. Kvalitatīvas veselības aprūpes viens no svarīgākajiem priekšnosacījumiem ir ātra un precīza slimības diagnostika. Mēs piedāvājam sertificētus medicīnas speciālistus, kas ir pieredzes bagāti un zinoši dažādās medicīnas nozarēs un savā darbā izmanto modernas un augstas kvalitātes tehnoloģijas. Medicīniska rehabilitācija ir nepieciešama, lai samazinātu pārejas posmu no slimības uz iespējami pilnīgāku veselības atgūšanu, kā arī ikvienam, kurš vēlas rūpēties par savas veselības profilaksi.

 

Via Una, SIA

Katrīnas dambis 10, Rīga LV-1045
Apraksts:

Medicīnas centrs "Via-Una" ir sabiedrībai paredzēts medicīnas centrs, kas nodrošina plašu klīnisko aprūpi un veselības pakalpojumus. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes veselības aprūpi, ieviešot inovatīvas metodes un piedāvājot plašu spektru medicīnas pakalpojumu, lai apmierinātu klientu vajadzības. "Via-Una" ir pilnībā aprīkots medicīnas centrs, kurā strādā pieredzējuši ārsti un medicīnas personāls, kas ir apņēmības pilni nodrošināt jūsu veselības labklājību. Mēs piedāvājam dažādus medicīnas pakalpojumus, tostarp vispārējo ārstēšanu, speciālistu konsultācijas, diagnostiku, laboratorijas testus, vakcināciju un rehabilitāciju.